A Dome sátor olyan ügyfeleknek készül, akik értékelik az eredetiséget és az egyedülálló megoldásokat. A sátor egy ötszögletű formán alapszik és domború alakja van, amely egyértelműen megkülönbözteti a hagyományos sátraktól. A Dome sátor 43 mm méretű alumínium vázszerkezetből áll. A profilok könnyen egymásba illeszthetők speciális gombok segítségével.

A megfelelően rögzített sátor képes ellenállni 100km/h sebességű szélnek és megfelel a szigorú PN-EN 13782:2015-2007 követelményeknek. A tetőponyva és az oldalfalak megerősített vízálló anyagból készülnek. A digitális nyomtatási technikának köszönhetően bármilyen színben rendelhetők a sátrak. Ezen felül a Dome sátrak 20 tartós, standard színben elérhetők.

Főbb információk

STABILITÁS
A 43mm-es alumínium profilból készült kupola garantálja a sátor stabilitását akár 100km/h szélben is.
TÁGAS HELY
Miután megszűnt az ollókaros váz, a sátor mérete megnőtt, ezáltal további reklámhordozót lehet felállítani, például bannereket.
Biztonság
Minden egyes sátor kötélkészletet tartalmaz horgonyokkal. Vízzel töltött súlyok, amelyek a puha talajon biztosítják a stabilitást, szintén elérhetők.
HATALMAS REKLÁMFELÜLET
A hatalmas oldalfalak lehetővé teszik, hogy még jobban kihangsúlyozza az Ön márkáját vagy termékét. Minden reklámnyomtatás digitális szublimációs technológiával készül.

Technikai információk

Dome
méretek4,7 × 4,5 m
bejárat magassága2,1 m
bejárat szélesség2,90 m
teljes magasság3,5 m
felületi14,5 m²
felállítási idő30 perc
súly51 kg
szállítási méret
160 x 40 x 40 cm
70 x 40 x 40 cm

Fal típusok

Teljes oldalfal
Teljes oldalfal
Fal ajtóval
Fal ajtóval
Fal panoráma ablakkal
Fal panoráma ablakkal

A készlet tartalmazza

Tetőponyva
Tetőponyva
Csapszegek a lábazathoz, kötelek horgonyokkal
Csapszegek a lábazathoz, kötelek horgonyokkal

Színválaszték

Sátraink bármilyen színben készülhetnek, egyedi, igény szerinti nyomtatással vagy digitális szublimációs technikával. Ezen felül a Dome sátrak 20 tartós standard színben is rendelhetők.
blackwhitedark graywarm grayecrubeigebrownyelloworangefluor. orangereddark redpurplevioletlight bluebluenavy bluelight greengreendark greencamouflagesublimation
Vezeték nélküli LED világítás
Vezeték nélküli és vízálló (IP68), tépőzáras hevederekkel rögzítve. Maximális élettartam akár 77 óráig. Három fényerejű és "flash" és "power bank" funkcióval rendelkezik (akkumulátor kapacitása 10400 mAh). Teljes töltési idő 8 óra.
Homoksúlyok
A homoksúly (27,5kg) függőlegesen, tépőzár segítségével van a sátor lábaihoz rögzítve.
Padló
25x25cm-es részekre van szedve. Szürke, zöld, piros, fekete, kék vagy fehér színekben kapható.
Asztalok és székek
Az asztalok és székek horganyozott anyaggal és polietilénnel vannak bevonva.
Elsősegély készlet
Megvédi a sátrat a 100km/h sebességű széltől. A készlet tartalmazza: 45 cm hosszú horgonyt, horgonykötelet, 4kg súlyú kalapácsot, szerkezetet, amivel a horgonyt ki lehet húzni.