Intézmények és Civil szervezetek

Promóciós/reklám célokra önkormányzatok, intézmények és civil szervezetek leggyakrabban Prémium pop-up sátrainkat választják 3 × 3, 3 × 4.5 vagy 3 × 6 méteres méretekben. Kizárólag a Mitko sátrakat vetették alá szilárdsági teszteknek, amelyek igazoltan megfeleltek a PN-EN 13782:2015-2007 követelményeinek és bizonyítottan ellenálltak a több mint 100km/h szélnek. A megerősített alumínium váz (40x40mm profil), a tetőponyva és az oldalfalak duplán impregnált anyaga szintén garantálják a biztonságos használatot szélsőséges környezeti viszonyok mellett is. Emellett a sátrakat megrendelőink saját igénye szerinti nyomdai nyomással készítjük el.
Tömegrendezvények esetén vásárlóink gyakran választják Jehlan sátrunkat (10 vagy 12 méteres méretben) 1 vagy 2 árboccal. A Csillagsátor egyszerre akár néhány tucat ember befogadására is képes.
Ajánlatunk kiegészíthető ernyőkkel és bannerekkel. Tartozékaink közül a legnépszerűbbek a félodalfalak és pultok, a kényelmes hordtáskák, székek és asztalok.

Ajánlott termékek

Mitkotent Premium

Mitkotent Premium

A Prémium sátrak még a legigényesebb ügyfelek számára is tökéletesek. Erősek, tartósak, és széles méretválasztékkal rendelkeznek. Minden csatlakozó elem alumíniumból készül. A megerősített láb profil 40x40mm-es. Ennek köszönhetően a sátor sokkal ellenállóbb az időjárási viszonyokkal szemben.
Jehlan - instytucje i administracja

Jehlan

A Jehlan Csillagsátor kifejezetten igényes ügyfelek számára készül. Legfőbb előnye a modern formája és a hatalmas reklámfelülete. A sátor ponyvája víz-,kopás és szakadásmentes poliészter anyagból készül. Az oldalfalak tartó konzolokkal, cövekekkel vannak a tetőhöz rögzítve.
Ernyők

Ernyők

A napernyő egy olyan termék, amely ötvözi a reklámminőséget a használhatósággal. Ez egy nagyon népszerű és hatékony hirdetési felület, amely az alumínium oszlopoknak köszönhetően nagyon tartós, könnyen szállítható és összeállítható.

Roll-up-ok

A kis méret és a könnyű súly miatt az egyik legnépszerűbb mobil reklámhordozónk. A banner oszlopon áll és a bemutatót követően - a belső rugónak köszönhetően - könnyen visszaereszthető a fogadószerkezetbe. Ez garantálja a banner biztonságát szállítás közben.
Cipzáras falak

Cipzáras falak

Ścianka wystawiennicza jest doskonałym narzędziem reklamowym. To system, który cechuje niezawodność, łatwość obsługi i mobilność.

Ajánlott tartozékok

COMFORT hordtáska
Megerősített anyagból készül. Megóvja a tetőt és a vázszerkezetet a szállítás közben történő sérülésektől. A sátor oldalfalait egy csomagba be tudja pakolni.
Öntöttvas nehezék
A súlya 16 kg és a sátor lábánál helyezkedik el. A jobb stabilitás érdekében a súlyokat egymásra lehet helyezni.
Vízzel és homokkal töltött súlyok
Súlyuk 16 kg. Függőlegesen a sátor lábaihoz vannak erősítve.
Szállító kerekek
A kerekek megkönnyítik az összehajtott sátor szállítását. Csapszeggel és mágnessel vannak a vázhoz rögzítve.
Vezeték nélküli LED világítás
Vezeték nélküli és vízálló (IP68), tépőzáras hevederekkel rögzítve. Maximális élettartam akár 77 óráig. Három fényerejű és "flash" és "power bank" funkcióval rendelkezik (akkumulátor kapacitása 10400 mAh). Teljes töltési idő 8 óra.
Pultok
Fából készülnek. A fél falnak a profiljához van erősítve. Stabilitását az alumínium profilok garantálják. Akár 30 kg terhelést is kibír. Hordtáskába csomagoljuk.
Asztalok és székek
Az asztalok és székek horganyozott anyaggal és polietilénnel vannak bevonva.
Szállító kerekek
A kerekek megkönnyítik az összehajtott sátor szállítását. Csapszeggel és mágnessel vannak a vázhoz rögzítve.
Elsősegély készlet
Megvédi a sátrat a 100km/h sebességű széltől. A készlet tartalmazza: 45 cm hosszú horgonyt, horgonykötelet, 4kg súlyú kalapácsot, szerkezetet, amivel a horgonyt ki lehet húzni.

Vélemények

W najbliższym czasie wystąpimy do firmy Mitko z zapytaniem ofertowym, gdyż zamierzamy dokupić kilka namiotów. Są świetne! Łatwe w rozkładaniu. Doskonale sprawdziły się w czasie naszej imprezy plenerowej.

- Jolanta Kluba, Urząd Miasta Jastrzębie-Zdrój
Namiot, który firma Mitko wykonała na potrzeby Miasta i Gminy Górzno bardzo dobrze się prezentuje. Firma Mitko wykonała usługę na bardzo wysokim poziomie. Jesteśmy pierwszą gminą w województwie kujawsko-pomorskim, która wnioskowała i dostała dofinansowanie z WFOŚIGW w Toruniu na zakup namiotu i parasoli.

- Monika Tryniszewska-Skarżyńska, Miasto i Gmina Górzno