A temetkezési szolgáltatók és a temetkezési vállalkozók a Mitko kegyeleti sátrait választják. A Prémium sátrak megerősített szerkezetből készülnek (40x40mm láb profillal), amely erős szélben is ellenálló.
Vásárlóink körében a legnépszerűbb a 3 × 3, 3 × 4.5 és 3 × 6m-es méretű modellek. A sírhelyek meghatározott mérete miatt különösen erre a célra megfelelő Prémium sátrakat ajánlunk: 2 × 3, 2.2 × 3.3, 2.5 × 3.75, 2.7 × 4.05m-es méretekben.
A vázszerkezetet takaró drapériát és a fodrokat arany, vagy ezüstszínű szegéllyel díszítjük, amely az alkalomhoz illővé/elegánssá/ünnepélyessé teszi a sátrat. A sátortető és a fodrok igény szerint mintával, képpel nyomtathatóak. Az egyedüli cégként mi arany és ezüstszínű nyomtatást is készítünk.

Ajánlott termékek

Mitkotent Premium

Mitkotent Premium

A Prémium sátrak még a legigényesebb ügyfelek számára is tökéletesek. Erősek, tartósak, és széles méretválasztékkal rendelkeznek. Minden csatlakozó elem alumíniumból készül. A megerősített láb profil 40x40mm-es. Ennek köszönhetően a sátor sokkal ellenállóbb az időjárási viszonyokkal szemben.
Namiot Octa Pro - zakłady pogrzebowe

Octa pro Sátorak

Az Octa Pro sátor a legprofibb gyorsan összeállítható sátor, amely a legjobban ellenáll az időjárási körülményeknek. Minden csatlakozó eleme alumíniumból készül. Az erős, nyolcszögletű alumínium láb profilja 50mm-es, amely még nagyobbá teszi a sátrat, így az tökéletesen ellenáll az esőnek és szélnek.

Ajánlott tartozékok

COMFORT hordtáska
Megerősített anyagból készül. Megóvja a tetőt és a vázszerkezetet a szállítás közben történő sérülésektől. A sátor oldalfalait egy csomagba be tudja pakolni.
Öntöttvas nehezék
A súlya 16 kg és a sátor lábánál helyezkedik el. A jobb stabilitás érdekében a súlyokat egymásra lehet helyezni.
Vezeték nélküli LED világítás
Vezeték nélküli és vízálló (IP68), tépőzáras hevederekkel rögzítve. Maximális élettartam akár 77 óráig. Három fényerejű és "flash" és "power bank" funkcióval rendelkezik (akkumulátor kapacitása 10400 mAh). Teljes töltési idő 8 óra.