A MITKO termékeket különböző területeken, mint például az üzleti életben, a sportban és egyéb kulturális eseményeken használják. Sátraink közül a Classic és Prémium pop-up sátrak a legnépszerűbbek, amelyeket olyan kiegészítőkkel kínálunk, mint a promóciós babzsákok, napernyők és zászlók.

SÁTRAK

SÁTRAK

Pop-up sátrak

A Pop-up sátor a legnépszerűbb típusú reklámsátor. A legfőbb előnye, hogy gyorsan és könnyen összeállítható. Stabil alumínium vázzal rendelkezik, mégis kicsi a szállítási mérete.
SÁTRAK

Jehlan

A Jehlan Csillagsátor kifejezetten igényes ügyfelek számára készül. Legfőbb előnye a modern formája és a hatalmas reklámfelülete. A sátor ponyvája víz-,kopás és szakadásmentes poliészter anyagból készül. Az oldalfalak tartó konzolokkal, cövekekkel vannak a tetőhöz rögzítve.
SÁTRAK

Dome

A Dome sátor olyan ügyfeleknek készül, akik értékelik az eredetiséget és az egyedülálló megoldásokat. A sátor egy ötszögletű formán alapszik és domború alakja van, amely egyértelműen megkülönbözteti a hagyományos sátraktól. A Dome sátor 45mm méretű alumínium vázszerkezetből áll. Ha megfelelően van rögzítve a sátor, akkor képes ellenállni 100km/h szélnek és megfelel a szigorú PN-EN 13782:2015-2007 követelményeknek.

RENDEZVÉNY KIEGÉSZÍTŐK

RENDEZVÉNY KIEGÉSZÍTŐK

Ernyők

Chronią przed słońcem i opadami deszczu, a ich poszycie to dobre miejsce na prezentację logotypu firmy. Parasole reklamowe to bardzo popularny i skuteczny nośnik reklamy, który dzięki aluminiowej konstrukcji cechuje się niezwykłą trwałością, a także łatwością w transporcie i montażu.
RENDEZVÉNY KIEGÉSZÍTŐK

Babzsákok

A babzsákok rendkívül kényelmes és sokoldalú termékek. Kiváló minőségű, megerősített szövetből készülnek és a teljes felületű digitális nyomtatás alapvető hirdetési eszközzé teszi a babzsákokat és a kockákat. Nagyszerű és rendkívül praktikus dekoráció társalgókban, váró-és bemutatótermekben, valamint kültéri promóciós helyeken.
RENDEZVÉNY KIEGÉSZÍTŐK

Ernyők 2019

A napernyő egy olyan termék, amely ötvözi a reklámminőséget a használhatósággal. Ez egy nagyon népszerű és hatékony hirdetési felület, amely az alumínium oszlopoknak köszönhetően nagyon tartós, könnyen szállítható és összeállítható.
RENDEZVÉNY KIEGÉSZÍTŐK

Zászlók

Egy reklámzászló a rendezvény stand tökéletes kiegészítője. Nagy reklámfelületüknek, valamint kis szállítási méretüknek köszönhetően ez a termék szintén a sátrak ideális kiegészítője.
RENDEZVÉNY KIEGÉSZÍTŐK

Roll-up-ok

A kis méret és a könnyű súly miatt az egyik legnépszerűbb mobil reklámhordozónk. A banner oszlopon áll és a bemutatót követően - a belső rugónak köszönhetően - könnyen visszaereszthető a fogadószerkezetbe. Ez garantálja a banner biztonságát szállítás közben.
RENDEZVÉNY KIEGÉSZÍTŐK

Reklámparaván

Płotki reklamowe to niezbędnik wszystkich zawodów sportowych, koncertów i innych dużych wydarzeń.
RENDEZVÉNY KIEGÉSZÍTŐK

NAPVITORLÁK

Żagiel jest przeznaczony do użytkowania jako nośnik reklamy oraz miejscowe zacienienie. Montaż żagla odbywa się przez rozpostarcie go nad planowaną powierzchnią i odpowiednio mocne zakotwienie do trwałych punktów w architekturze miejsca jego ekspozycji.
RENDEZVÉNY KIEGÉSZÍTŐK

Nyugágyak

Leżak reklamowy to produkt idealnie pasujący do wszelkich stref relaksu, tzw. "chillzone". Indywidualny nadruk na leżakach daje możliwość dostosowania ich charakteru do dowolnego rodzaju imprezy.
RENDEZVÉNY KIEGÉSZÍTŐK

Székek

Krzesła reklamowe i leżaki reklamowe to kompleksowe uzupełnienie strefy chillzone. Zadbaj o wszystkich swoich klientów i skompletuj siedziska z nadrukiem z różnych kategorii.
RENDEZVÉNY KIEGÉSZÍTŐK

ALUMINIUM KAPU

Aluminiowa brama reklamowa to wyraźnie odróżniający się od innych nośnik reklamowy. Potężny rozmiar i duża powierzchnia reklamowa przykuwają uwagę uczestników każdej imprezy.
RENDEZVÉNY KIEGÉSZÍTŐK

Cipzáras falak

Ścianka wystawiennicza jest doskonałym narzędziem reklamowym. To system, który cechuje niezawodność, łatwość obsługi i mobilność.
RENDEZVÉNY KIEGÉSZÍTŐK

Kiállítási asztal

Projektując stoisko na targi branżowe, dbasz o nienaganną prezentację Twojej firmy. Pamiętaj, że równie istotne jest wydzielenie przestrzeni do prowadzenia swobodnej rozmowy z klientami.