A reklámkorldonok tökéletes termékek a terek elválasztására. A digitálisan nyomtatott bannerek reklámcélokra is megfelelnek. A terméket legfőképpen a sportcsapatok kedvelik, mivel elválaszthatók a kiszolgáló zónák a rendezvényszervezőktől, ezáltal kellemes helyszínt teremt a résztvevők számára.

A 200 cm hosszú elemek összeilleszthetők vagy külön is felállíthatók. A korlátokat rendkívül gyorsan lehet össze-és szétszerelni. A reklámbannerek készülhetnek kb. 440g/m² PVC-ből vagy kb. 220g/m².poliészterből. A poliészter anyag mindkét oldalára digitálisan nyomtatható. A bannerek drótszalaggal vannak rögzítve a talphoz. A szállításnál a banner a korlátra van feltekerve, amely megvédi a sérüléstől és az összegyűrődéstől.

Főbb információk

ELEMEKBŐL ÁLLÓ TERVEZÉS
Az alap váz és azok elemei szabadon kombinálhatók és bármilyen szögben felállíthatók. A reklámkorlátok számtalan elemet tartalmaznak.
ERŐS SZERKEZET
A pultok, lábak és talpak horganyzott acélból készülnek. A váz ellenáll a külső sérüléseknek.
12 HÓNAP GARANCIA
A váz és a banner 12 hónap gyártói garanciával rendelkezik.
GYORS ÉS KÖNNYŰ ÖSSZEÁLLÍTÁS
A tervezés egyszerűségének köszönhetően a felállítás és leszerelés gyors és 1 ember által is kivitelezhető.

Technikai információk

Reklámparaván
Reklámkorlátok (alapváz + 2 bővítmény talpal, puha talajra)
1 modul magassága100 cm
1 modul hossza200 cm
a leghosszabb elem200 cm
a készlet teljes hossza600 cm
súlya 3 bannerrel33 kg

Színválaszték

A bannereket digitális nyomtatással készítjük. Az anyag típusától függően (PVC vagy poliészter) a nyomtatás készülhet speciális anyagfelülnyomtatással vagy szublimációs technológiával. A felülnyomtatás során az anyag speciális réteggel van bevonva, amely véd a fizikai sérülésektől – karcolódástól, kopástól - és növeli az UV sugárzás elleni védelmet.

A speciális rétegnek köszönhetően a PVC bannereket könnyű tisztítani. A szublimációs festék közvetlenül a poliészter anyagba ivódik. Ez teszi a nyomtatást szinte elnyűhetetlenné és rendkívül védetté az UV sugárzással szemben. A színek sokkal élethűbbek és a kontúrok nagyon élesek. A poliészter szerkezete kicsit akadályozza a tisztántartást. Egy összehajtott banner könnyen kisimítható, ha a nyomtatott felénél megnyomjuk.
sublimation