Hogyan tud rendelni

A MITKO-nál mindent megteszünk azért, hogy rendelését pontosan teljesíteni tudjuk. Amint megválaszolta pár kérdésünket - amelyek a vevőinkkel folytatott beszélgetések során gyakran felmerülnek - mi a lehető leggyorsabban összeállítjuk Önnek a rendelését.
1

Milyen típusú eseményt rendez és mikor?

Attól függően, hogy rally versenyen vesz részt, szakmai vásárt kell reklámoznia, vagy egyszerűen csak szüksége van egy hordozható reklámfelületre, mi kiválasztjuk Önnek a legmegfelelőbb és legnépszerűbb reklámhordozókat.

2

Milyen nagy területen kívánja használni a reklámhordozót?

A terület meghatározása lehetővé teszi számunkra, hogy kiválasszuk Önnek a megfelelő méretű sátrat és a hozzá választható kiegészítőket.

3

Évente hány alkalommal kívánja használni a megvásárolt reklámhordozót?

Attól függően, hogy milyen gyakran használja majd a reklámhordozót, megerősített Prémium kategóriájú termékeket, vagy gazdaságos Classic típusú megoldásokat fogunk Önnek ajánlani.

4

Rendelkezik kész anyagokkal vagy grafikai ötletekkel?

Megkönnyíti a rendelés teljesítését, hogyha vannak már készen lévő grafikai ötletei. A szakembereinkkel való tárgyaláson az általunk használt file kiterjesztésekről is tudomást szerezhet. A megbízás során folyamatosan informáljuk Önt az egyes fázisok alakulásáról.

5

A sátrának hány oldalfalra lenne szüksége?

Az oldalfalak száma szabadon választható sátrainkhoz, ezért fontos, hogy pontosan tudja, hogy hány darabra van szüksége. Amikor szakembereinkkel felveszi a kapcsolatot, pontosan el fogják Önnek mondani az egyes sátrak részeit, elemeit.

6

Hány ember fogja összerakni a sátrat?

Attól függően, hogy hány ember fogja összerakni az építményt, kisebb, vagy nagyobb méretű sátrakat tudunk Önnek ajánlani. Mivel nagyobb méretű sátraink súlya és mérete is nagyobb, több emberre lehet szükség az összeszerelés során.

7

Hogyan fogja a reklámhordozót szállítani?

Ezt a kérdést rögtön az elején érdemes tisztázni, mert ha túlságosan nagy sátrat választ, akkor előfordulhat, hogy az nem fog beférni az autójába.

8

A talaj, amire a reklámhordozót felállítja gyep vagy beton?

Ennek a kérdésnek a megválaszolása abban segít, hogy kiválaszthassuk Önnek a reklámhordozója tartozékait.A terep felszíne meghatározza azt, hogy erős szélvihar esetén lehúzó kötelekkel, vagy súlyokkal védjük meg az építményt, amely így további felszerelést igényel. A talaj típusa szintén fontos lehet a megfelelő sátor kiválasztásánál. Az Ön igényeitől függően Prémium sátrakat, illetve gazdaságos, szűkebb lábazatú Classic sátrakat tudunk ajánlani.

A fenti kérdések megválaszolásával kérjük, segítse munkánkat, hogy személyre szabott ajánlatot tudjunk Önnek összeállítani.