A napvitorlát reklámhordozóként és helyi árnyékolóként is lehet használni. A napvitorlát úgy kell telepíteni, hogy szét kell teríteni a kijelölt terület fölött a horoggal és a fix pontokhoz való rögzítéshez a szerkezetet (ügyelve a kiállítási területre). Felfüggesztése és dőlésszöge szabadon választható. A megmaradt kötelek garantálják a termék stabilitását 50 km/h szélben is.

Főbb információk

12 HÓNAP GARANCIA
A napvitorlára 12 hónap gyártói garancia vonatkozik.
különböző szövet típusok
A napvitorla készülhet zászlóanyagból, vagy 200g vízálló poliészterből, illetve tűzálló kivitelben is.
BEFEJEZÉS
A vitorla minden oldalán megerősített vászonvarrás található. A sarkok a vitorla rögzítéséhez félkörökkel vannak levarrva.
EGYEDI NYOMTATÁS
A nyomatok a vitorlákon digitálisan készültek. Ez lehetővé teszi grafikák nyomtatását a felületükön.

Technikai információk

NAPVITORLÁK
típus4 m5 m6 m
felületi6,93 m²10,83 m²15,59 m²
200 g poliészter súlya1,6 kg2,5 kg3,6 kg
zászlószövet súlya0,8 kg1,2 kg1,7 kg

Szövetek és nyomatok

Poliészter 240 g/m2

A Megrendelő által preferált bármilyen szín megvalósítása lehetséges vagy akár az előre összeállított 20 színt tartalmazó palettából is van lehetőség választani. A kívánt színes szövet mind a két oldalán ugyan azt a kivitelezést kapja, ezen felül a rétervezett minták az alapszínre kerülnek szitanyomással.

Ha többszínű poliésztert szeretne digitális tervezéssel és nyomtatással megvalósítjuk az elképzelését. Ezen eljárás finomítással vagy gyantás nyomtatással történik fehér színalappal rendelkező anyagon. Azon oldal, mely nem kap plusz réteget festetlen és alap fehér színű marad. A 240 g/m2-es anyag mind a két oldala teljesen víz lepergető, melynek fontos tulajdonsága a beázás elleni védelem esős időjáráskor.


Poliészter FR 275 g/m2

Ezen típus lángvédelemmel ellátott 275 g/m2-es poliészterből készül. Az anyag tulajdonságai megfelelnek az EN ISO 6940, 6941 és DIN4102-B1-es követelményeknek és kritériumoknak. Az anyagot duplán impregnálják, így létrehozva a víz lepergető réteget azon. Eredendően az anyag fehér színű, de digitális nyomtatással bármilyen színű is lehet vagy akár bármilyen mintafelvétel is lehetséges. Azon oldal, mely nem kap plusz réteget festetlen és alap fehér színű marad.


Varrott zászló anyag 95 g/m2

A 95 g/m2-es anyagnak köszönhetően lehetséges a szabad és sérülésmentes lobogás szél esetén. Eredendően fehér az anyag, de digitális nyomtatás segítségével bármilyen szín felvihető a legfelső rétegre. Dupla oldalas nyomtatással ellátott zászló esetén egy köztes réteg gondoskodik az átláthatóság minimalizálásáról.


Varrott Zászló anyag FR 105 g/m2

Az FR 105 g/m2-es zászlókhoz használt varrott anyag teljes mértékben megfelel a PN-EN ISO 6940, 6941 és a DIN 4102-B1-es kritériumoknak követelményeknek és elvárásoknak. Ez a varrott zászló anyag fehérben elérhető, de a digitális nyomtatásnak köszönhetően bármilyen színben nyomtatható.


blackwhitedark graygrayecrubeigebrownyelloworangefluor. orangereddark redvioletlight bluebluestorm bluelight greengreendark greencamouflagesublimation

Rekomendowane produkty

Flaga reklamowa MITKO

Zászlók

Mitko Octa Pro Big shock

Octa pro Sátorak

Parasol Mitko

Ernyők