Gyártás

SAJÁT TERVEZÉSÜNK FELÉPÍTÉSE

Saját gyártóüzemünk biztosítja számunkra a függetlenséget és a termelés folymatosságát a sátorvázak és zászlóárbocok terén. Ez lehetővé teszi, hogy sátormodelljeinket folyamatosan modernizáljuk, valamint új technikai megoldásokat alkalmazzunk. Sátraink szerzői jogi védelem alatt állnak és a MITKO cég egyedülálló megoldásainak minősülnek.

BIZONYÍTOTTAN MEGFELELŐ ANYAGOK

Anyagaink különleges választékához - amelyet csomagolás előtt ellenőrzünk - bizonyítottan hibátlan szövetet használunk. A gyártás során használt anyagok víz-és tűzállósága megfelel a vonatkozó DIN 4102-B1 normának, amely kiküszöböli a gyártási hibákat, nyúlékonyságot és kibővíti UV sugárzás elleni védelemmel (a „wool scale” alapján elfogadva).

A fényállóság kifejezést úgy kell értelmezni, hogy ellenállnak a fénynek anélkül, hogy közvetlenül kitennénk őket a környezeti hatásoknak. A poliészter anyag UV sugárzással szembeni ellenállása a „wool scale” skálán 4-5 között van. A szublimációs nyomás UV sugárzással szembeni ellenállása 5-6 között van.

Nyomdaüzem

Saját digitális és szitanyomó üzemmel rendelkezünk. Szakterületünk a szublimációs nyomás. Ezen a területen szerzett több mint 10 éves tapasztalatunk biztosték arra, hogy a sátrak, ernyők, zászlók és a babzsákok teljes felületi nyomását el tudjuk végezni. Kizárólag bizonyítottan kompatibilis festékeket használunk, amelyek megfelelnek az OEKO-TEX Standard 100 követelményeinek.

MINŐSÉG ELLENŐRZÉS

Anyagaink alapos ellenőrzésen esnek át, még mielőtt gondosan becsomagolnánk és elküldenénk őket.

Házhozszállítás

Kézbesítés

Csomagküldő cégeink nem csak országos hanem nemzetközi referenciákkal is bírnak így biztosítva ,hogy az Ön csomagja biztosan megérkezzen a kért időpontra. Mindent megteszünk azért, hogy a kézbesítés pontos legyen. Ezért kizárólag megbízható csomagküldő cégekkel szállíttatunk. A küldemény helyzetéről a vásárló azonnali értesítést kap SMS-ben vagy e-mailen.

alt-004995700147920356348fhtgjmvy.jpg
alt-0855069001469698745126hkneoxz.png
alt-08648130014696987453eghwklotv.png
alt-0869336001469698745hirtzfjlqz.png
alt-08737610014696987454fkbcgmnuv.png

Szállítmányellenőrzés

Kérjük, ellenőrizze a szállítmány tartalmát a futár jelenlétében. Hajózással történő szállítmányozás esetén sérüléssel kapcsolatos panaszok csak a szállítmányozó által megerősített kárjelentés bemutatása - amelyet a hajózási társaság igazol - után merülhetnek fel.

Ha banki átutalással előrefizetést hajt végre, akkor a panaszosnak a fuvarozó általi megvizsgálását követően a kifizetett összeget vissza kell térítenünk, és az elveszett szállítmányért kártérítést kapunk tőle.

Személyes átvétel

Kizárólag a személyes átvétel során tudjuk garantálni a pontos kézbesítést. A megrendelt termékek átvehetők irodánkban Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.00-ig valamint a helyszínen van lehetőségünk egy oktatásra a rendeltetésszerű használatról és a szakszerű telepítésről.

Címünk: Budapest 1151 Bogáncs utca 4. 18-as épület

Szerviz

Az értékesítést követően ajánlatunk:

  • átfogó szervízszolgáltatás
  • hozzáférés minden pótalkatrészhez a technikai dokumentációkkal együtt
  • konzultáció a műszaki vezetővel, amíg kiválasztják a megfelelő alkatrészt
  • karbantarási időszakok ellenőrzése, karbantartási szerződés kötésének lehetősége

Ne feledje, hogy a Mitko sátraknak csak eredeti alkatrészei garantálják a jövőbeni a hatékony felhasználást.