A 3x6 expressz sátrak

Az összeszereléshez 4 személy elegendő

Az összeszereléshez 4 személy elegendő

 A szerkezet felállítása 60 másodperc alatt

A szerkezet felállítása 60 másodperc alatt

Befedett terület 18 m²

Befedett terület 18 m²

Befogadott személyek száma 54

Befogadott személyek száma 54

A 3x6 expressz sátrak képezik az ajánlatban elérhető rendezvény sátrak egyik méretét. Ez a méretváltozat a MITKO cég Mitkotent Premium és Octa Pro reklámsátor sorozatában érhető el. Az összes MITKO sátor beépített Easy-Hold rendszerrel ellátott alumínium vázszerkezettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a kiegészítő felszerelések közvetlenül a sátor szerkezetéhez való rögzítését. A Mitkotent Premium sorozatban az Easy-Hold rendszert a sátor lábaiban is elhelyezték, ami lehetővé teszi a segédfalakat és asztallapokat rögzítő profilok felfüggesztését kiegészítő fogantyúk nélkül.

Az ügyfelek választhatnak az egyes változatok között, amelyek a lábprofilok alakjában és méretében valamint a vázprofilok méreteiben különböznek. A falak egymáshoz való rögzítése minden olyan sorozatban, amelyben előfordul a 3x6 méretű expressz sátor, zárak segítségével történik, míg a falak vázszerkezethez rögzítése további átvezetőkkel rendelkező tépő záras hevederekkel, amelyek javítják a falak szerelésének hatékonyságát. A Mitkotent Premium és az Octa Pro sorozatokban a vázszerkezet könnyű és biztonságos felemelése és leeresztése a lábak külső részén elhelyezett acél leeresztő segítségével történik.

NÉZD MEG EXPRESSZ SÁTRADAT

Elképzeled, hogyan nézhetne ki a céged logóját viselő sátor?
Rendeld meg a sátor díjmentes és kötelezettség nélküli projektjét.

SÁTORMÉRETEK 3x6 ELÉRHETŐK AZ ALÁBBI SOROZATOKBAN:

típus Octa Pro Octa GoOcta Optima
Láb profil
átmérő 50 mm

40 x 40 mm

45 x 45 mm
Tetőszrekezet profil
35 × 15 mm

30 x 15 mm

35 × 15 mm
Emelőrendszer Egyszerű tartószerkezet – közvetlenül a vázhoz rögzíthető Egyszerű tartószerkezet – közvetlenül a vázhoz rögzíthető Egyszerű tartószerkezet – közvetlenül a vázhoz rögzíthető
Fal feszesítés tépőzáras / cipzáras tépőzáras / cipzáras tépőzáras / cipzáras
A falak vázhoz erősítése rögzítés műanyag bilinccsel rögzítés tépőzárral rögzítés műanyag bilinccsel
Garancia 5 év 3 év 4 lata