A 3x6 expressz sátrak

Az összeszereléshez 4 személy elegendő

Az összeszereléshez 4 személy elegendő

 A szerkezet felállítása 60 másodperc alatt

A szerkezet felállítása 60 másodperc alatt

Befedett terület 18 m²

Befedett terület 18 m²

Befogadott személyek száma 54

Befogadott személyek száma 54

A 3x6 expressz sátrak képezik az ajánlatban elérhető rendezvény sátrak egyik méretét. Ez a méretváltozat a MITKO cég Mitkotent Premium és Octa Pro reklámsátor sorozatában érhető el. Az összes MITKO sátor beépített Easy-Hold rendszerrel ellátott alumínium vázszerkezettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a kiegészítő felszerelések közvetlenül a sátor szerkezetéhez való rögzítését. A Mitkotent Premium sorozatban az Easy-Hold rendszert a sátor lábaiban is elhelyezték, ami lehetővé teszi a segédfalakat és asztallapokat rögzítő profilok felfüggesztését kiegészítő fogantyúk nélkül.

Az ügyfelek választhatnak az egyes változatok között, amelyek a lábprofilok alakjában és méretében valamint a vázprofilok méreteiben különböznek. A falak egymáshoz való rögzítése minden olyan sorozatban, amelyben előfordul a 3x6 méretű expressz sátor, zárak segítségével történik, míg a falak vázszerkezethez rögzítése további átvezetőkkel rendelkező tépő záras hevederekkel, amelyek javítják a falak szerelésének hatékonyságát. A Mitkotent Premium és az Octa Pro sorozatokban a vázszerkezet könnyű és biztonságos felemelése és leeresztése a lábak külső részén elhelyezett acél leeresztő segítségével történik.

NÉZD MEG EXPRESSZ SÁTRADAT

Elképzeled, hogyan nézhetne ki a céged logóját viselő sátor?
Rendeld meg a sátor díjmentes és kötelezettség nélküli projektjét.

SÁTORMÉRETEK 3x6 ELÉRHETŐK AZ ALÁBBI SOROZATOKBAN:

típus Octa Go Octa Optima Octa pro Sátorak
Láb profil
∅ 40 mm

∅ 45 mm

∅ 50 mm
Emelőrendszer Egyszerű tartószerkezet – közvetlenül a vázhoz rögzíthető Egyszerű tartószerkezet – közvetlenül a vázhoz rögzíthető Egyszerű tartószerkezet – közvetlenül a vázhoz rögzíthető
Fal feszesítés tépőzáras / cipzáras tépőzáras / cipzáras tépőzáras / cipzáras
A falak vázhoz erősítése rögzítés tépőzárral rögzítés műanyag bilinccsel rögzítés műanyag bilinccsel
Garancia 3 év 4 lata 5 év
   

Színpaletta

A gyártáshoz szakadásnak és mechanikai sérüléseknek ellenálló szöveteket használunk. Vannak tűzálló és UV-álló szöveteink is.
A MITKO sátrak ponyvázatát 20 gyári szövetszín közül választhatja. A lehetőségek szélesebb skáláját a digitális nyomtatással ellátott burkolatok választéka kínálja. Így lehetővé tesszük a sátor személyre szabását - elkészítjük a ponyvázatot az Ön által választott színben, egyedi grafikával (pl. Az Ön logója).
black
white
dark gray
warm gray
ecru
beige
brown
yellow
orange
fluor. orange
red
dark red
purple
violet
light blue
blue
navy blue
light green
green
dark green
camouflage
sublimation