Pop-up sátrak

MITKO

Expressz sátrak felhasználhatók a céget promottáló anyagok kiállítási helyeként. A könnyű, alumínium váz összeszereléséhez két személy elegendő. A mindössze 60 másodperc alatt kinyitható ollós vázszerkezet nagyszerűen beválik a rövid időtartamú rendezvények során. Az ajánlatban 4 expressz MITKO sátor sorozat szerepel, 14 méretválasztékban: a standard használatra szánt sátraktól a gyakori és intenzív használatra szánt termékeken keresztül egészen az innovatív felépítésű, beépített LED világítással kivitelezett, kiemelt rendezvényeket kiszolgáló sátrakig.

Összehasonlító mérettáblázat

Pop-up sátrak
típus Octa Go Octa Optima Octa pro Sátorak Octa Pro LED
Láb profil
⌀ 43 mm

⌀ 48 mm

⌀ 54 mm

⌀ 54 mm
emelőrendszer Easy-Hold
Fal feszesítés tépőzáras tépőzáras tépőzáras tépőzáras / cipzáras
Garancia 3 év 4 lata 5 év 5 év

Mérettáblázat

Pop-up sátrak
Octa GoOcta OptimaOcta pro SátorakOcta Pro LED
1,5x1,5
2x2
2x3
2x4
2,5x2,5
2,5x5
3x3
3x4,5
3x6
4x4
4x6
4x8
5x5
6x6
Octa Go Octa Optima Octa pro Sátorak Octa Pro LED

NÉZD MEG EXPRESSZ SÁTRADAT

Elképzeled, hogyan nézhetne ki a céged logóját viselő sátor?
Rendeld meg a sátor díjmentes és kötelezettség nélküli projektjét.
EXPRESSZ SÁTRAKta kereskedelmi sátrak legnépszerűbb fajtáját képviselik. Színességükkel változatossá teszik a rendezvényeket, magukra vonzzák a látogatók figyelmét. Fontos elemet képeznek a márka vagy a kiválasztott áru promóciójában, a rendezvény egyéb kellékeivel együtt, mint a reklámzászlók, rollupok, vagy ülőhelyek (puffok, fotelek, babzsákok), egybefüggő reklám kampányt alkotva.

Az expressz sátrak előnyeihez tartoznak többek között: egyszerű kiszolgálás a felállítás és a leszerelés során, megbízható és könnyű alumínium váz, elegánsés strapabíró burkolat, amely reklámhordozóként is felhasználható. Az EXPRESSZ SÁTRAK elsősorban kereskedelmi-szolgáltató standként, üzleti találkozó helyként, tájékoztató pontként stb. kerülnek alkalmazásra – a tulajdonos szükségletei és találékonysága függvényében. A jól megtervezett grafika a sátoron elhelyezett feliratot kiválóan működő reklámmá, magát a sátrat pedig reklámhordozóvá alakítja.

EXPRESSZ SÁTRAKAT 4 változatban gyártjuk: Octa Go, Octa Optima, Octa Pro (nyolcszögű profillal készült sátrak) oraz Octa Pro LED (sátrak beépített LED világítással). Az összes váz rendelkezik a bejárat magasságának szabályozásával. A tetőburkolat és a falak erős, vízálló poliészter textíliából.