Pop-up sátrak

MITKO

Expressz sátrak felhasználhatók a céget promottáló anyagok kiállítási helyeként. A könnyű, alumínium váz összeszereléséhez két személy elegendő. A mindössze 60 másodperc alatt kinyitható ollós vázszerkezet nagyszerűen beválik a rövid időtartamú rendezvények során. Az ajánlatban 4 expressz MITKO sátor sorozat szerepel,16 méretválasztékban: a standard használatra szánt sátraktól a gyakori és intenzív használatra szánt termékeken keresztül egészen az innovatív felépítésű, beépített LED világítással kivitelezett, kiemelt rendezvényeket kiszolgáló sátrakig.

Összehasonlító mérettáblázat

Pop-up sátrak
típus Mitkotent Classic Mitkotent Premium Octa pro Sátorak Octa Pro LED
Láb profil
30 x 30 mm

40 × 40 mm

átmérő 50 mm

átmérő 50 mm
Tetőszrekezet profil
30 x 15 mm

30 × 15 mm

35 × 15 mm

35 × 15 mm
emelőrendszer Easy-Hold
Fal feszesítés csatlakozó elemek zárak zárak zárak
A falak vázhoz erősítése rögzítés tépőzárral rögzítés műanyag bilinccsel rögzítés műanyag bilinccsel rögzítés műanyag bilinccsel
Garancia 3 év 5 év 5 év 5 év

Mérettáblázat

Pop-up sátrak
Mitkotent ClassicMitkotent PremiumOcta pro SátorakOcta Pro LED
1,5 x 1,5
2 x 2
2 x 3
2 x 4
2,5 x 2,5
2,5 x 5
3 x 3
3 x 4,5
3 x 6
3,5 x 3,5
3,5 x 5,25
4 x 4
4 x 6
4 x 8
5 x 5
6 x 6
Mitkotent Classic Mitkotent Premium Octa pro Sátorak Octa Pro LED

NÉZD MEG EXPRESSZ SÁTRADAT

Elképzeled, hogyan nézhetne ki a céged logóját viselő sátor?
Rendeld meg a sátor díjmentes és kötelezettség nélküli projektjét.
EXPRESSZ SÁTRAKta kereskedelmi sátrak legnépszerűbb fajtáját képviselik. Színességükkel változatossá teszik a rendezvényeket, magukra vonzzák a látogatók figyelmét. Fontos elemet képeznek a márka vagy a kiválasztott áru promóciójában, a rendezvény egyéb kellékeivel együtt, mint a reklámzászlók, rollupok, vagy ülőhelyek (puffok, fotelek, babzsákok), egybefüggő reklám kampányt alkotva.

Az expressz sátrak előnyeihez tartoznak többek között: egyszerű kiszolgálás a felállítás és a leszerelés során, megbízható és könnyű alumínium váz, elegánsés strapabíró burkolat, amely reklámhordozóként is felhasználható. Az EXPRESSZ SÁTRAK elsősorban kereskedelmi-szolgáltató standként, üzleti találkozó helyként, tájékoztató pontként stb. kerülnek alkalmazásra – a tulajdonos szükségletei és találékonysága függvényében. A jól megtervezett grafika a sátoron elhelyezett feliratot kiválóan működő reklámmá, magát a sátrat pedig reklámhordozóvá alakítja.

EXPRESSZ SÁTRAKAT 4 változatban gyártjuk: Mitkotent Classic, Mitkotent Premium, Octa Pro (nyolcszögű profillal készült sátrak) oraz Octa Pro LED (sátrak beépített LED világítással). Az összes váz rendelkezik a bejárat magasságának szabályozásával. A tetőburkolat és a falak erős, vízálló poliészter textíliából.