A reklám zászlók a tökéletes kiegészítői az Ön promóciós standjának. Kisméretűek és meglehetősen nagy reklámfelületük miatt gyakran választják kiegészítő reklámhordozónak.

Szublimációs technikánk szinte 100% festékbehatolást tesz lehetővé és magas szintű telítettséget biztosít. Modeliuose Rider M ir Flyer M galime naudoti dvigubą audinį su spauda. Tokiu atveju galite užsisakyti vėliavas su skirtinga reklama iš skirtingų vėliavos pusių. Széles forma és méret választékunk kielégíti a legigényesebb ügyfeleket is.

A különböző kiegészítők lehetővé teszik felhasználóink számára a legjobb zászlórögzítő kiválasztását. A forgató bázisok biztonságosak kedvezőtlen időjárási körülmények között is.

Főbb információk

TÖKÉLETES SZUBLIMÁCIÓS NYOMTATÁS
Reklámzászlóinkat mindig szublimációs technikával festjük, amely 100%-os festékbehatolást biztosít és a tökéletes színtelítettséget.
KÖNNYŰ TISZTÍTANI
Az igény szerinti nyomtatással készült zászlók biztonságosan moshatók 30 C fokon. Az anyagok tulajdonsága és a mosási instrukciók alább letölthetők.
Kis szállítási méretek
Az árboc a zászlókkal egy tartós, zipzárral zárható zsákba van csomagolva. A szállítási mérete 129 cm.
SZÉLES TALPAZAT VÁLASZTÉK
Széles talp választék a különböző talajokhoz. Statikus, vagy forgó talpat is választhat, amely lehetővé teszi, hogy a zászló finoman lebegjen a szélben.
Kétoldalas nyomtatás
A Rider M és a Flyer M modellek két rétegű mikroszálas anyagból is készülhetnek, amelyek blokkolóval vannak elválasztva, ami gátolja azt, hogy a grafika fénye átmenjen a másik oldalra.

Technikai információk

Zászlók
típusRider SRider MRider LHussar SHussar MFlyer SFlyer MFlyer LFlyer XL
zászló méret80 × 160 cm80 × 250 cm80 × 350 cm80 × 183 cm80 × 275 cm90 × 135 cm90 × 235 cm90 × 330 cm90 × 430
rúd magasság200 cm310 cm420 cm223 cm335 cm175 cm280 cm390 cm497 cm
RIDER-ZÁSZLÓ TÍPUSOK
RIDER-ZÁSZLÓ TÍPUSOK
HUSSAR-ZÁSZLÓ TÍPUSOK
HUSSAR-ZÁSZLÓ TÍPUSOK

FLYER-ZÁSZLÓ TÍPUS
FLYER-ZÁSZLÓ TÍPUS

Szövetek és nyomatok

Varrott zászló anyag 95 g/m2

A 95 g/m2-es anyagnak köszönhetően lehetséges a szabad és sérülésmentes lobogás szél esetén. Eredendően fehér az anyag, de digitális nyomtatás segítségével bármilyen szín felvihető a legfelső rétegre. Dupla oldalas nyomtatással ellátott zászló esetén egy köztes réteg gondoskodik az átláthatóság minimalizálásáról.


Varrott Zászló anyag FR 105 g/m2

Az FR 105 g/m2-es zászlókhoz használt varrott anyag teljes mértékben megfelel a PN-EN ISO 6940, 6941 és a DIN 4102-B1-es kritériumoknak követelményeknek és elvárásoknak. Ez a varrott zászló anyag fehérben elérhető, de a digitális nyomtatásnak köszönhetően bármilyen színben nyomtatható.


sublimation
Kereszt talp forgóval
A kereszt talp PVC vagy acél forgóval egyszerű és stabil megoldás a zászlókhoz. A forgó lehetővé teszi, hogy a zászló a szélben mozogni tudjon.
Öko-talp forgóval
A talp újrahasznosított gumiból készül, acél vagy PVC forgóval. Súlya 5.8kg, mérete 32x32 cm.
Tüske acél forgóval XL-es oszlopokhoz
Puha talajra tervezve. Méretek - 50 x 5 x 3 cm. Súly - 1 kg.
Összecsukható "könnyű" talp acél forgóval
Ajánlott az S, M és L oszlopokra, épületen belül használható, külső területen pedig homoksúllyal. A talpon található egy 10 mm-es lyuk a rögzítéshez (a leütő cövek nem tartozék). A lábazat hosszabb része - 75 cm. A lábazat rövidebb része - 61 cm. Magasság - 19 cm. Súly forgóval - 2,4 kg.
Összecsukható "könnyű" talp, tengellyel
Ajánlott az S, M és L oszlopokra, épületen belül használható, külső területen pedig homoksúllyal. A talpon található egy 10 mm-es lyuk a rögzítéshez (a leütő cövek nem tartozék). A lábazat hosszabb része - 75 cm. A lábazat rövidebb része - 61 cm. Magasság - 16 cm. Súly 2,0 kg.
Textilsúly
Stabilizálja a zászlót. Egyszerűen csak a talpra kell helyezni. A textil súlya 10kg.
Kereszt alakú talp
Fém rögzítőtüske forgóval
Acéltüske forgóval
Az acél tüske forgóval lehetővé teszi, hogy a zászló szélben is forogjon.
Tüske
A tüske a legegyszerűbb alapja a zászlónak. Hossza 60 cm és súlya 1.6kg.

Rekomendowane produkty

Mitko Octa Pro Big shock

Octa pro Sátorak

Leżak reklamowy MITKO

Nyugágyak

Płotek reklamowy

Reklámparaván