A Mitko által gyártott termékek legfontosabb funkciója a reklámozás. Az egyedi igényre tervezett feliratok az adott márkát/céget hirdetik, emellett felhívják a vásárlók figyelmét a termékre és az éppen aktuális promóciós kampányra. A sátrak, zászlók és babzsákok a legnépszerűbb választások a cégek számára. Ezeknek a reklámhordozóknak köszönhetően ügyfeleink rendkívüli sikereket érnek el a sales és marketing területén.
A reklámsátrak közül ügyfeleink leggyakrabban a pop-up sátrainkat választják 3 × 3, 3 × 3 × 4.5 és 6m-es méretekben, illetve a nagy Jehlan csillagsátrunkat 10 és 12m. Kínálatunk újdonsága a Dome sátor, amely egy csapásra meghódítja a reklámsátrak piacát. Minden sátrunk digitális, vagy szitanyomásos technikával készül.
A szitanyomásos reklámzászlók és babzsákok a legtökéletesebb kiegészítők. Emellé ajánljuk szabadidős területre és mobil promóciós pontokra a reklámernyőket. A Roll-up-ok/bannerek szintén ideális kiegészítői lehetnek a standoknak és eseményeknek.

Ajánlott termékek

Mitkotent Classic

Mitkotent Classic

A Mitkotent Classic sátor tökéletes választás azon ügyfeleinknek, akik a gyors és gazdaságos megoldásokat keresik. Versenytársainkkal ellentétben, mi a műanyag csatlakozó elemeket alumíniumra cseréltük, amelyek így még jobban erősítik a keretet.
Mitkotent Premium

Mitkotent Premium

A Prémium sátrak még a legigényesebb ügyfelek számára is tökéletesek. Erősek, tartósak, és széles méretválasztékkal rendelkeznek. Minden csatlakozó elem alumíniumból készül. A megerősített láb profil 40x40mm-es. Ennek köszönhetően a sátor sokkal ellenállóbb az időjárási viszonyokkal szemben.
Jehlan

Jehlan

A Jehlan Csillagsátor kifejezetten igényes ügyfelek számára készül. Legfőbb előnye a modern formája és a hatalmas reklámfelülete. A sátor ponyvája víz-,kopás és szakadásmentes poliészter anyagból készül. Az oldalfalak tartó konzolokkal, cövekekkel vannak a tetőhöz rögzítve.
Dome

Dome

A Dome sátor olyan ügyfeleknek készül, akik értékelik az eredetiséget és az egyedülálló megoldásokat. A sátor egy ötszögletű formán alapszik és domború alakja van, amely egyértelműen megkülönbözteti a hagyományos sátraktól. A Dome sátor 45mm méretű alumínium vázszerkezetből áll. Ha megfelelően van rögzítve a sátor, akkor képes ellenállni 100km/h szélnek és megfelel a szigorú PN-EN 13782:2015-2007 követelményeknek.
Babzsákok

Babzsákok

A babzsákok rendkívül kényelmes és sokoldalú termékek. Kiváló minőségű, megerősített szövetből készülnek és a teljes felületű digitális nyomtatás alapvető hirdetési eszközzé teszi a babzsákokat és a kockákat. Nagyszerű és rendkívül praktikus dekoráció társalgókban, váró-és bemutatótermekben, valamint kültéri promóciós helyeken.
Ernyők

Ernyők

A napernyő egy olyan termék, amely ötvözi a reklámminőséget a használhatósággal. Ez egy nagyon népszerű és hatékony hirdetési felület, amely az alumínium oszlopoknak köszönhetően nagyon tartós, könnyen szállítható és összeállítható.
Zászlók

Zászlók

Egy reklámzászló a rendezvény stand tökéletes kiegészítője. Nagy reklámfelületüknek, valamint kis szállítási méretüknek köszönhetően ez a termék szintén a sátrak ideális kiegészítője.
Roll-up-ok

Roll-up-ok

A kis méret és a könnyű súly miatt az egyik legnépszerűbb mobil reklámhordozónk. A banner oszlopon áll és a bemutatót követően - a belső rugónak köszönhetően - könnyen visszaereszthető a fogadószerkezetbe. Ez garantálja a banner biztonságát szállítás közben.
Reklámparaván

Reklámparaván

A promóciós paraván/kordonok tökéletes termékek a terek elválasztására. A digitálisan nyomtatott bannerek reklámcélokra is megfelelnek. A terméket legfőképpen a sportcsapatok kedvelik, mivel elválaszthatók a kiszolgáló zónák a rendezvényszervezőktől, ezáltal kellemes helyszínt teremt a résztvevők számára.
Cipzáras falak

Cipzáras falak

Ścianka wystawiennicza jest doskonałym narzędziem reklamowym. To system, który cechuje niezawodność, łatwość obsługi i mobilność.

Ajánlott tartozékok

Homokkal töltött súlyok
Súlyuk 16 kg. Függőlegesen a sátor lábaihoz vannak erősítve.
Pultok
Fából készülnek. A fél falnak a profiljához van erősítve. Stabilitását az alumínium profilok garantálják. Akár 30 kg terhelést is kibír. Hordtáskába csomagoljuk.
Padló
25x25cm-es részekre van szedve. Szürke, zöld, piros, fekete, kék vagy fehér színekben kapható.
Szállító kerekek
A kerekek megkönnyítik az összehajtott sátor szállítását. Csapszeggel és mágnessel vannak a vázhoz rögzítve.
Vezeték nélküli LED világítás
Vezeték nélküli és vízálló (IP68), tépőzáras hevederekkel rögzítve. Maximális élettartam akár 77 óráig. Három fényerejű és "flash" és "power bank" funkcióval rendelkezik (akkumulátor kapacitása 10400 mAh). Teljes töltési idő 8 óra.
LED világítás
Elérhető 1,2 vagy 4 lámpás kivitelben. Fehérfényű, 5 méter hosszú vezetékkel.
Asztalok és székek
Az asztalok és székek horganyozott anyaggal és polietilénnel vannak bevonva.
Szállító kerekek
A kerekek megkönnyítik az összehajtott sátor szállítását. Csapszeggel és mágnessel vannak a vázhoz rögzítve.
Oldaltető
Ez a tető tökéletesen használható további reklámfelületnek. Megvédi az Ön vásárlóját az esőtől, amikor az közvetlenül a sátor mellett áll.

Vélemények

Zarekomendowałem firmę Mitko jako bardzo solidną i profesjonalną. Mając na uwadze naszą długoletnią współpracę, nie ma w tych słowach przesady.

- Przemysław Rezmer, Maann 66 Promocja i Reklama