20-06-2023

Készítsen céges standot nyári szabadtéri rendezvényekre

Készítsen céges standot nyári szabadtéri rendezvényekre

A sátor + zászlók a rendezvény lelátójának alapja. A sátor elválasztja és lefedi a teret, a zászlók pedig messziről jelzik, hol található a lelátó. Nincs más dolgod, mint hozzá a szükséges kiegészítők és ... a nyári szabadtéri rendezvényekre kész céges stand!

MITKO sátrak – a biztonság új dimenziója
A termékek megalkotásakor mindig az a gondolat vezérel bennünket, hogy azok ne csak tartósak és hatékonyak, hanem biztonságosak is legyenek a felhasználók számára. Sátraink 100 km/h-ig ellenállnak a széllökéseknek. Ezen kívül a kínálatban megtalálhatóak a sátrak használatának biztonságát növelő kiegészítők, mint például: szállítótáskák és súlyok.

Mi azonban nem állunk meg itt, és ismét emeljük a lécet a biztonság terén - expressz sátraink tűzálló kivitelben is elérhetőek. A PVC bevonatú poliészterből készült tetők és falak megfelelnek a DIN 4102-B1 és az EN 13501-1:2018 szabványoknak, amelyek megerősítik tűzállóságukat és biztonságukat.

Kétoldalas nyomtatott zászlók
A zászló mindkét oldalán elhelyezett nyomatok tökéletesen láthatóak, függetlenül attól, hogy a rendezvény vendégei melyik oldalról látják a standot. Érdemes ügyelni az egyértelmű reklámüzenetre, mert ez garancia arra, hogy az üzenet eljut a címzettekhez. Kínálatunkban akár 2 kétoldalas nyomtatású zászlómodell található: Rider M zászlók és Flyer M zászlók.

ÚJ kínálatunkban - reklámpiramisok
A lelátó alapja a sátor+zászlók, de ügyelünk arra, hogy ügyfeleink kiemelkedjenek a versenytársak közül. Ez az oka annak, hogy folyamatosan új termékeket készítünk.

Ebben a szezonban a reklámpiramisok is csatlakoztak kiegészítőink kínálatához, melyek egy könnyű, mobil és nagyon hatékony reklámkütyü!

Segítségre van szüksége a rendelés befejezéséhez?
Lépjen kapcsolatba velünk!