28-09-2023

Mondjon stílusosan búcsút a nyárnak!

Mondjon stílusosan búcsút a nyárnak!

A nyár vége a tökéletes alkalom egy rendezvény megszervezésére. És ha már a nyár végi nagy eseményekről van szó, nem feledkezhetünk meg minden nagy esemény sztárjáról - Jehlanról!

Jehlan sátor – nagy sátor nagy rendezvényekre
A csillagsátrak rendkívül lenyűgözőek és nagyon praktikusak. 15-227 m² területet foglalnak el, és 22-190 fő elszállásolására alkalmasak a tető alatt. A hatalmas hasznos terület lehetővé teszi, hogy a sátortető alatt nagy létszámú embert fogadhassunk, a hatalmas felületen pedig bármilyen reklámüzenetet elhelyezhetünk rajta.

Megbízható, masszív felépítése és szakadásálló szövetburkolata azt jelenti, hogy a nehéz időjárási viszonyok nem akadályozzák a szabadtéri rendezvények lebonyolítását. A Star sátor tűzálló változatban is elérhető. Fontos, hogy nagy méretei ellenére a Jehlan össze- és szétszerelése egyáltalán nem nehéz.

Szerelje fel a sátrat kényelmes ülésekkel
A nagy rendezvények általában hosszú ideig tartanak, ezért érdemes gondoskodni a résztvevők kényelméről. A reklámülések tökéletes felszerelései lesznek a sátornak. Kínálatunkban nyugágyak, kockák, puffok, fotelek és székek találhatók. Minden ülésre bármilyen grafikát nyomtathatunk.

Vásárolni szeretne, vagy további kérdései vannak?
Írj vagy hívj!