22-02-2024

Reklámülések – ezekkel a modellekkel rendelkezned kell!

Reklámülések – ezekkel a modellekkel rendelkezned kell!

Nincs rendezvény ülőhely nélkül - függetlenül attól, hogy szabadtéri vagy szabadtéri rendezvényről van szó, érdemes egy pihenőhelyet biztosítani. Tagadhatatlan, hogy a chillzone a potenciális ügyfelekkel folytatott beszélgetések tere is.

Babzsákok – amikor a kényelem a legfontosabb
A puha, a test formájához alkalmazkodó reklámpuffok az egyik legkényelmesebb rendezvényülés, a puffok burkolata pedig hatalmas reklámfelületet biztosít. Válassza ki a puffok típusát és méretét, amelyet magával visz a következő eseményre.

Székek – amikor minden centiméter számít
Összecsukva a Boss székek olyan kevés helyet foglalnak el, hogy akár egy személyautó csomagtartójában is szállíthatók! A székek ki- és összecsukása egyszerű és gyors, ami megkönnyíti a rendezvény alatti munkát. Mobilmegoldásokra van szüksége? Válassza a Boss székeket.

Kocka – amikor okos megoldásokra van szüksége
A reklámkockákat ülő vagy asztalként használhatja. Ha ez még mindig nem elég, válassza az Origami kockákat – ezek egyben dobozként is szolgálnak az apróságok tárolására a rendezvény ideje alatt. Használja ki teljes mértékben a kockákban rejlő hirdetési lehetőségeket, és helyezzen el grafikát mind a 6 oldalra.

Segítségre van szüksége az ülések kiválasztásában?
Írj vagy hívj!