07-11-2022

Színesítjük az őszi aurát. Használja ki a nyomatok kedvezményét!

Színesítjük az őszi aurát. Használja ki a nyomatok kedvezményét!

Az ősz az az időszak, amikor egyes cégek idén részt vesznek a legújabb iparági eseményeken, a másik rész pedig már az újévi eseményekre készül. Függetlenül attól, hogy cége melyik csoportba tartozik, a vásárlási kedvezmény mindig hasznos lesz! Ha rendezvénysátrat szeretne vásárolni, tegye meg most, és használja ki a 20% kedvezményt a falnyomtatásra * vagy a sárvédőre való nyomtatásra 1 HUF.

ŐSZI SZÍNEK ŐSZI AKCIÓ
Hogy az őszi aurát színesítsük, különleges ajánlattal készültünk ügyfeleink számára. Válasszon bármilyen rendezvénysátrat, és 1 HUF 20%-kal kevesebbet fizet a sátorra felvitt nyomatokért, vagy a sallangra nyomatokért! Az akció 2022. november 1-től november 30-ig tart.

Hogyan használd ki az AUTUMN COLORS ajánlatot?
Már csak 3 lépésre van attól, hogy akár 20%-kal olcsóbban egy nyomattal ellátott sátrat vásároljon, vagy 1 HUF a sátor sárvédőire nyomtatott sátrat!

  • Válasszon sátrat: Pop-up, Jehlan vagy Dome.
  • Döntse el, hogy mit nyomtatjon a sátor burkolatára vagy védőburkolatára. Ne feledje, hogy grafikai részlegünk elkészíthet Önnek egy projektet.
  • Rendelje meg a kiválasztott sátormodellt 2022. november 1-től november 30-ig, és használja ki az akciós ajánlatot.

 

Segítségre van szüksége a sátor kiválasztásában?
Kapcsolatfelvétel itt

Az "ŐSZI SZÍNEK" akció részletes feltételei a Szabályzatban találhatók.

 

* A nyomatok kiskereskedelmi árából 20%-os kedvezményes ajánlat a szublimációs és oldószeres nyomtatási technikával készült reklámnyomatokra vonatkozik: Octa (Go, Optima, Pro és Pro LED), Jehlan Static (Mini és Base) és Dome.

** A sátor sallangjaira történő nyomtatás ajánlata 1 PLN nettó értékben az Octa expressz sátor 4 fodorra készült szublimációs nyomatára vonatkozik (Go, Optima, Pro és Pro LED)