Kültéri egészségügyi pontokat tömeges rendezvényekre, sportversenyek időtartamára hoznak létre, ezen felül könnyen lehet kórházi belépési zónákat vagy ellenőrző pontokat kialakítani. Zászlókkal, felszerelt mentő sátrakat, orvosi pont helyét messziről beazonosíthatják.

Nagyvállalatoknál vagy például gyáraknál, ezeket viszont fertőtlenítő zónák létrehozására is használják az alkalmazottak számára. Az orvosi szolgálatok sátrakat, zászlókat és mobil kordonokat használnak fel, hogy elszigeteljék a különböző biztonsági zónákat, a sátrakat alkalmazzák még beléptetési pontoknak és előszűrő állomásoknak a kórházak bejáratainál.
A termékek ellenállnak a külső körülményeknek

A termékek ellenállnak a külső körülményeknek

Könnyen tisztítható és fertőtleníthető anyagok

Könnyen tisztítható és fertőtleníthető anyagok

Kis szállítási méretek

Kis szállítási méretek

Gyors rendelésfeldolgozás

Gyors rendelésfeldolgozás

Lásd Mobil Orvosi Pont

Kíváncsi, hogyan nézne ki az Ön intézményének logójával ellátott szabadtéri egészségügyi, ellenőrző pont?
Rendeljen ingyenes és nem kötelező érvényű projektet.

Külső vészhelyzet

A mobil mentési pontok orvosi biztonsági zónákat hoznak létre tömegrendezvények, például koncertek vagy sportversenyek során. Ugyanilyen népszerű alkalmazás a mobil fertőtlenítő rendszerek létrehozása során az alkalmazottak számára.

A kórházak mobil orvosi pontokat használhatnak, amelyek kültéri befogadóhelyiségeket vagy kórházi betegelszigetelési zónákat hoznak létre. A folyamatban lévő pandémiák és járványok idején az orvosi sátrakat például a betegek minősítésére használják, lehetővé téve a betegek kiválasztását és a potenciálisan beteg emberek elválasztását az egészséges emberektől, vagy az egészségügyi személyzet szennyeződésmentes helyének elkülönítésére.