A 4x8 expressz sátrak

Az összeszereléshez 4 személy elegendő

Az összeszereléshez 4 személy elegendő

 A szerkezet felállítása 60 másodperc alatt

A szerkezet felállítása 60 másodperc alatt

Befedett terület 32 m²

Befedett terület 32 m²

Befogadott személyek száma 96

Befogadott személyek száma 96

A 4x8 expressz sátrak a legnagyobb elérhető méretek egyikét képezik az Octa Pro reklámsátor sorozatban, amelyre a nyolcszögletű, 50 mm átmérőjű lábprofilok jellemzők. A 4x8 expressz sátrak kitűnően beválnak a nagyobb rendezvényeken vásári, kiállító és rendezvény sátorként. Tekintettel nagy méreteire, a 4x8 expressz sátorban egyidejűleg 2 autó parkolható, emiatt azt gyakran alkalmazzák az autóversenyek során pl. szerviz sátorként.

A 3,5 x 3,5 expressz sátor beépített Easy-Hold rendszerrel ellátott alumínium vázszerkezettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a kiegészítő felszerelések közvetlenül a sátor szerkezetéhez való rögzítését. Az Octa Pro sorozatban a falak egymáshoz rögzítése zárak segítségével történik, míg a falak vázszerkezethez rögzítése további átvezetőkkel rendelkező tépő záras hevederekkel, amelyek jelentősen megkönnyítik a folyamatot. A 3,5 x 3,5 expressz sátor vázszerkezetének könnyű és biztonságos felemelése és leeresztése a lábak külső részén elhelyezett acél leeresztő segítségével történik. A tető szakszerű kifeszítéséért és az Octa Pro sorozathoz tartozó sátrakon lévő grafika kifogastalan esztétikájáért a tartórúd külső részén lévő rugó felel.

NÉZD MEG EXPRESSZ SÁTRADAT

Elképzeled, hogyan nézhetne ki a céged logóját viselő sátor?
Rendeld meg a sátor díjmentes és kötelezettség nélküli projektjét.

SÁTORMÉRETEK 4x8 ELÉRHETŐK AZ ALÁBBI SOROZATOKBAN:

típus Octa Pro
láb profil
⌀ 54 mm
rácsos rúd profil
35 × 15 mm
Emelőrendszer Egyszerű tartószerkezet – közvetlenül a vázhoz rögzíthető
Fal feszesítés tépőzáras / cipzáras
A falak vázhoz erősítése rögzítés műanyag bilinccsel
Garancia 5 év

Szövetek és nyomatok

A gyártáshoz szakadásnak és mechanikai sérüléseknek ellenálló szöveteket használunk. Vannak tűzálló és UV-álló szöveteink is.
A MITKO sátrak ponyvázatát 20 gyári szövetszín közül választhatja. A lehetőségek szélesebb skáláját a digitális nyomtatással ellátott burkolatok választéka kínálja. Így lehetővé tesszük a sátor személyre szabását - elkészítjük a ponyvázatot az Ön által választott színben, egyedi grafikával (pl. Az Ön logója).
black
white
dark gray
light gray
ecru
beige
brown
yellow
orange
fluor. orange
red
dark red
violet
light blue
blue
storm blue
light green
green
dark green
camouflage
sublimation
A nyomtatási módszerekről itt olvashat bővebben - töltse le a nyomtatási útmutatót