A Mitko sátrak gyakran vannak jelen sportrendezvényeken, ezek közül is leggyakrabban az extrém rally sportoknál, bicikliversenyeknél és fútóversenyeken. A sportcsapatok a hordozható Prémium pop-up sátrunkat választják, a versenyszervezők pedig a nagy Jehlan csillagsátrakat preferálják. A kiszolgáló egységek, zónák elválasztása érdekében promóciós reklámhordozó paravánok használhatók. Emellett a reklámzászlók és babzsákok nélkülözhetetlen kiegészítők.
A Prémium sátrak széles körben használatosak a motorsportban. Megerősített felépítésének köszönhetően még sokkal ellenállóbbak a változó időjárási körülmények között. Két autó kiszolgálására a 3x6 and 4x8 méteres méretű sátrakat ajánljuk. A Mitkotent sátrakat szintén használják a versenyzők pihenőzónái, szervizpontok vagy időmérő pontok létrehozására. A digitális nyomtatás segítségével a sátrat saját márkajelzéssel láthatja el.
A Jehlan Csillagsátrak tökéletesen alkalmasak versenyirodának, vagy regisztrációs pultnak. Emellett egészségügyi sátorként vagy tábori kórházként is használhatók.

Ajánlott termékek

Mitkotent Premium

Mitkotent Premium

A Prémium sátrak még a legigényesebb ügyfelek számára is tökéletesek. Erősek, tartósak, és széles méretválasztékkal rendelkeznek. Minden csatlakozó elem alumíniumból készül. A megerősített láb profil 40x40mm-es. Ennek köszönhetően a sátor sokkal ellenállóbb az időjárási viszonyokkal szemben.
Octa pro Sátorak

Octa pro Sátorak

Az Octa Pro sátor a legprofibb gyorsan összeállítható sátor, amely a legjobban ellenáll az időjárási körülményeknek. Minden csatlakozó eleme alumíniumból készül. Az erős, nyolcszögletű alumínium láb profilja 50mm-es, amely még nagyobbá teszi a sátrat, így az tökéletesen ellenáll az esőnek és szélnek.
Jehlan

Jehlan

A Jehlan Csillagsátor kifejezetten igényes ügyfelek számára készül. Legfőbb előnye a modern formája és a hatalmas reklámfelülete. A sátor ponyvája víz-,kopás és szakadásmentes poliészter anyagból készül. Az oldalfalak tartó konzolokkal, cövekekkel vannak a tetőhöz rögzítve.
Babzsákok

Babzsákok

A babzsákok rendkívül kényelmes és sokoldalú termékek. Kiváló minőségű, megerősített szövetből készülnek és a teljes felületű digitális nyomtatás alapvető hirdetési eszközzé teszi a babzsákokat és a kockákat. Nagyszerű és rendkívül praktikus dekoráció társalgókban, váró-és bemutatótermekben, valamint kültéri promóciós helyeken.
Zászlók

Zászlók

Egy reklámzászló a rendezvény stand tökéletes kiegészítője. Nagy reklámfelületüknek, valamint kis szállítási méretüknek köszönhetően ez a termék szintén a sátrak ideális kiegészítője.
Cipzáras falak

Cipzáras falak

Ścianka wystawiennicza jest doskonałym narzędziem reklamowym. To system, który cechuje niezawodność, łatwość obsługi i mobilność.

Ajánlott tartozékok

Álljon az adagolóhoz
Szerelje fel az állványt a sátor lábára, és tegyen rá minden kézfertőtlenítőt.
Automatikus adagoló
A sátor lábára szerelt automatikus adagoló lehetővé teszi a kezek fertőtlenítését érintés nélkül.
Gryto talp
Kerek, homokkal töltött napernyő talp. Átmérő: 60 cm. A talp a Toledo napernyőhöz illik.
Svarto talp
Homokkal töltött napernyő talp. Méretek: 99 x 99 cm. A talp a Grenada és a Valencia napernyőkhöz illik.
Vezeték nélküli LED világítás
Vezeték nélküli és vízálló (IP68), tépőzáras hevederekkel rögzítve. Maximális élettartam akár 77 óráig. Három fényerejű és "flash" és "power bank" funkcióval rendelkezik (akkumulátor kapacitása 10400 mAh). Teljes töltési idő 8 óra.
Homokkal töltött súlyok
Súlyuk 16 kg. Függőlegesen a sátor lábaihoz vannak erősítve.
LED világítás
Elérhető 1,2 vagy 4 lámpás kivitelben. Fehérfényű, 5 méter hosszú vezetékkel.
Esővízcsatorna
A sátrak kárpitja közé van ráerősítve. Elvezeti a vizet. Megvédi a sátor alatti területet az elázástól.
Zászlótartók
Rögzítő készlet, amely a zászlót a sátorlábhoz erősíti.
Automatikus adagoló
A sátor lábára szerelt automatikus adagoló lehetővé teszi a kezek fertőtlenítését érintés nélkül.
Gryto talp
Kerek, homokkal töltött napernyő talp. Átmérő: 60 cm. A talp a Toledo napernyőhöz illik.
Svarto talp
Homokkal töltött napernyő talp. Méretek: 99 x 99 cm. A talp a Grenada és a Valencia napernyőkhöz illik.

Vélemények

Nie wyobrażam sobie pracy zespołu bez sprzętu Mitko. Jest bardzo szybki w montażu a to dla nas bardzo ważna sprawa. Jest wytrzymały a pracujemy w bardzo różnym terenie i wszystkich możliwych warunkach atmosferycznych. Jest nasycony kolorami a ścigamy się za pieniądze naszych Partnerów, więc ekspozycja ich logotypów jest dla nas bardzo istotna.

- Rafał Płuciennik, Szef Zespołu RMF 4RACING Team
Jako organizator zawodów sportowych serdecznie polecam produkty Mitko, oraz współpracę z tą firmą. Profesjonalna obsługa klienta oraz jakość produktów spowodowały, że nawet nie biorę pod uwagę innych firm produkujących eventowe nośniki reklamowe. Poza tym, produkty Mitko sprawdzają się również jako baza do budowy miasteczek sportowych podczas innych imprez, jako schronienie dla zawodników i ekip.

- Wiktor Zemanek, Manager Beskidia Downhill
Namiotów Mitko używamy podczas wszystkich organizowanych przez nas eventów. W ekspresowym tempie każdy pracownik poradzi sobie z ich rozłożeniem, a co najważniejsze twórcy pomyśleli o takich udogodnieniach jak możliwość zawieszenia oświetlenia czy sprężyna napinająca dach. Wykorzystywane przez nas namioty niejednokrotnie testowaliśmy w bardzo trudnych warunkach i trwała konstrukcja przetrwała wszystko (dosłownie)!

- Szymon Syrzistie, kierownik Joy Ride
Chciałabym podziękować Państwu - jako firmie, za wykazaną elastyczność. Zapewniam, że będę polecać Państwa firmę jako rzetelnego partnera biznesowego. W przypadku kolejnego zapotrzebowania na materiały reklamowe - na pewno będziecie Państwo firmą, z którą będę chciała współpracować.

- Anna Buczyńska, Marketing Manager, Zipp Skutery Sp. z o.o.